Kunst is gemaakt om gezien te worden, ook door u. Om te genieten van de schoonheid, als onderstreping van een memorabel moment in uw leven, als troost in moeilijke tijden. Vandaar dat we die ‘doorgeven’ waarbij u meteen een zeer goed doel steunt dat een gruwelijke misstand in de wereld aanpakt.

De Dr. Denis Mukwege Foundation maakt zich wereldwijd sterk voor vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Met de unieke aanpak gebaseerd op de visie van gynaecoloog Denis Mukwege krijgen de vrouwen naast medische hulp, ook ondersteuning op juridisch, sociaal- economisch en psychosociaal gebied. Daarnaast zet de stichting zich op politiek gebied in voor het wereldwijd uitbannen van het gebruik van seksueel geweld als oorlogswapen.

 

Mukwege1

Doorgeef object

In onze online collectie vindt u kunstwerken die gekenmerkt zijn als doorgeef object. Bent u geïnteresseerd in een object, stuur dan een mail naar gcceggen@xs4all.nl.

De zelfgekozen en passende bijdrage voor het kunstwerk kunt u storten op de onderstaande bankrekening van Dr. Denis Mukwege Foundation onder vermelding van ‘Gene Eggen’. Wij zullen het werk voor u verpakken en versturen. De verzendkosten komen voor uw rekening.

Met de bijdrage kan de stichting haar missie voortzetten en de unieke aanpak van Dr. Mukwege in DR Congo en daarbuiten implementeren.

De Dr. Denis Mukwege Foundation heeft de ANBI status. Het betekent dat u uw donatie als gift fiscaal kunt aftrekken.

Bankrekeningnummer NL 06 ABNA 0402 6314 47

https://www.mukwegefoundation.org